Krasnodar Tapte Ikke For Første Gang I 2021

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I kampen i 20. runde av det russiske mesterskapet kunne Ural ikke slå Krasnodar. Møtet ble avsluttet med en score på 2: 2.

Dette var den første trekningen for Krasnodar i 2021. Før det tapte oksene to ganger for Dynamo Zagreb i 1/16 finalen i Europa League (2: 3, 0: 1) og tapte mot Sotsji i 1/8 finalen i den russiske cupen (1: 2). Ural utvidet sin tre-liga i det russiske mesterskapet. Før det gjorde Yekaterinburg uavgjort med CSKA (2: 2), Tambov (1: 1), Rubin (0: 0).

Spartak led sitt fjerde nederlag på rad og tapte mot Rubin

Åtte russere har dukket opp i startoppstillingen til Krasnodar, med den nåværende grensen bør det være minst tre.

Bulls tok ledelsen allerede i det 12. minutt av møtet. Magomed-Shapi Suleimanov markerte seg. For spissen er dette sesongens femte mål.<>

Etter 20 minutter måtte vertene for møtet foreta en tvungen bytte, forsvarer Yevgeny Chernov ble skadet. I stedet kom nykommer Ambroise Oyongo inn i feltet, men han ble byttet ut tidlig i andre omgang.

Et par minutter senere brøt Igor Smolnikov grovt reglene og helte det andre gule kortet, og det ble fjernet av dommeren Sergey Karasev fra banen.

I begynnelsen av andre omgang utliknet Ural scoringen. Målet ble scoret av Rafal Augustynyak.

Sju minutter senere scoret polakken en dobbel.

I det 86. minutt klarte oksene å utjevne resultatet takket være et mål av Remi Cabella.

Som et resultat av uavgjort styrket Ural sin posisjon på 12. plass i det russiske mesterskapet. På konto for "humler" 22 poeng. Krasnodar rykket opp til åttendeplass. Eiendommene til "oksene" har 31 poeng.

I neste runde spiller Ural mot Ufa, og Krasnodar spiller mot Spartak. Begge kampene finner sted 7. mars. Det første møtet starter klokken 14.00, og det andre klokken 19.00 Moskva-tid.

Russisk mesterskap. 20. runde

Krasnodar - Ural - 2: 2

Krasnodar: Agkatsev - Chernov (Oyongo, 32, Martynovich, 46), Sorokin, Kayo, Smolnikov - Klasson, Gazinsky, Olsson (Viljena, 63), Suleimanov (Kabella, 72) - Ionov, Ari (Wanderson, 63)

Ural: Godzyur - Kalinin, Strandberg, Rykov, Kulakov - Augustynyak, Jovichich (Mishkich, 46) - El-Kabir (Maksimenko, 84), Bikfalvi, Ibrahimay (Gadzhimuradov, 75) - Pogrebnyak (Panyukov, 68)

Mål: Suleimanov, 12 (1: 0); Augustynyak, 52 (1: 1); 59, (1: 2); Cabella, 86 (2: 2)

Advarsler: Smolnikov, 26 / Jovicic, 4; Rykov, 48

Slettinger: Smolnikov, 35 (andre gule kort)

Dommer: Sergey Karasev (Moskva)