Sotnikova Anser Ikke Valieva Som Favoritten Til OL I 2022

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Olympisk mester Sochi Adelina Sotnikova delte prognosen for kvinners singelturnering i OL 2022, som arrangeres i Beijing.

Den 24 år gamle idrettsutøveren, som allerede har fullført karrieren, er ikke enig i konklusjonene til en rekke eksperter som leser første linje på pallen Kamila Valieva … Sølvmedaljen i det russiske mesterskapet 2020 i en alder av 14 år utfører allerede en trippel aksel, firdobbelt saueskinnsfrakk og salchow. Hun ble den beste blant kvinnene på Channel One Cup, som ble arrangert i Moskva i begynnelsen av februar.

- Noen kaller Kamila for hovedkonkurransen om gull i Beijing-2022. Jeg har en annen oppfatning. Ikke rabatt våre mer erfarne skatere - Shcherbakova, Kostornaya og Trusova. Jeg vil ikke bli overrasket om ikke bare Valieva, men også noen andre fra gårsdagens juniorer skyter neste sesong,”siterer SE Sotnikova.

Hovedresultatene av Channel One Cup: nydelige Valieva, uventede Kondratyuk og Medvedev som ikke vet hvordan de skal tape

Sotnikova bemerket at Valievas skøyter ved internasjonale konkurranser vil bli bedømt som strengere enn hjemmedømming ved Channel One Cup (90,25 poeng for det korte programmet og 179,19 for det gratis programmet). "Så i stedet for Camila ville jeg ikke smigre meg selv," la den olympiske mesteren til.

Valieva er regjerende junior verdensmester. I sesongen 2020/21 tillot det russiske kunstløpforeningen junior å delta i flere turneringer for voksne idrettsutøvere. Som et resultat vant Kamila en av etappene i den russiske cupen, den andre var den andre, og ved det russiske mesterskapet vant hun sølv, og tapte bare til den 3-ganger nasjonale mesteren Anna Shcherbakova.