Rondon Scoret Og Assisterte I Kampen Mot Akhmat

Innholdsfortegnelse:

Anonim

CSKA Moskva beseiret Akhmat Grozny hjemme. Møtet på VEB Arena ble avsluttet med en score på 2: 0. Debutmålet i "hæren" -klubben ble scoret av nykommeren i laget Solomon Rondon og også på grunn av målpasningen hans.

I første omgang var det et likt spill, men fordelen var på siden av CSKA.

I det 36. minutt tok Rondon dyktig ballen til grensen til sekstenmeteren, slo til, men traff stolpen. Ett minutt senere fikk hjemmelaget en sjanse for 11-meteren.

Nizich avbrøt Fernandez rabatt med hånden. Rondon nærmet seg målet og var nøyaktig - 1: 0.

7 minutter etter starten av andre omgang doblet Nikola Vlašić fordelen til hærlaget. Vlašić fikk rabatt fra Rondon og slo første touch i nærmeste hjørne - 2: 0.

Til slutt gjorde ikke Akhmat mye, og CSKA kunne ha gjort seieren enda mer selvsikker, men fløyta til dommer Ivan Sidenkov fra St. Petersburg noterte sluttresultatet 2: 0.

CSKA får etter denne seieren 40 poeng og beholder den andre linjen i tabellen til det russiske mesterskapet. Akhmat ligger på 11. plass med 26 poeng.