Sportsnyheter: Jan Eydenzon Er Vinneren Av Det Russiske Mesterskapet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Sportsnyheter: Jan Eydenzon er vinneren av det russiske mesterskapet

Og Omsk "ubåter" har samlet inn en samling priser

Heltrussiske konkurranser innen undervannsidrett holdes fra 25. til 29. januar i Chelyabinsk 50-meters svømmebasseng "Stroitel". Juniorer og juniorer 14-17 år, samt gutter og jenter 12-13 år, konkurrerer i svømming med finner, svømming i klassiske finner og dykking. Som en del av teamet i Omsk-regionen har to idrettsutøvere allerede blitt prisvinnere av konkurranser i den yngste av disse alderskategoriene.

Maria Badilova klarte å klatre pallen 4 ganger. Den første dagen vant hun 2 sølvmedaljer - på distanser 100 og 800 meter i finner. På den andre dagen ble det lagt til ytterligere 2 sølvmedaljer - Maria ble nummer to i 50 meter løp med finner, så vel som i 200 meter løp med finner. Artyom Kornienko vant 2 medaljer til. Han vant bronse på 200 og 400 meter i klassiske finner.

I hovedstaden i Udmurtia fortsetter kampen om premiene til det russiske mesterskapet i skytevåpen og de all-russiske konkurransene i luftvåpen og småkaliberskyting blant idrettsutøvere under 21 år. Mer enn 400 deltakere fra 39 regioner i landet kom til Izhevsk.

28. januar, innenfor rammen av det russiske mesterskapet, ble det spilt medaljer i luftgeværskyting mot et bevegelig mål i en avstand på 10 meter. Master of Sports of Russia Yan Eydenzon, som representerer Omsk-regionen, ble den beste i denne disiplinen. Vår Arseny Shishigin, som vant "bronsen", besøkte også pallen. Andreplassen ble tatt av Nikita Oreshkov fra Krasnoyarsk Territory.

Dermed har teamet i Omsk-regionen i dag allerede 3 "piedestaler". La oss minne deg om at Kirill Altukhov den 27. januar vant bronsemedaljen i øvelsen”luftgevær, skyter mot et bevegelig mål i en avstand på 10 meter”.