Spartak Led Sitt Fjerde Nederlag På Rad Og Tapte Mot Rubin

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Moskva "Spartak" tapte mot Kazan "Rubin" med en score på 0: 2 som en del av den 20. runden i det russiske mesterskapet i fotball. Møtet fant sted i Moskva på Otkrytie Arena stadion.

Hovedintrigene i Moskva "Spartak" var utseendet til nykommeren Quincy Promes i startoppstillingen. Som et resultat dukket spilleren opp fra de første minuttene og klarte å styrke venstre flanke av det rød-hvite angrepet, men klarte ikke å score effektive handlinger.

I første omgang kan to gule kort og utvisning av Roman Zobnin noteres. Etter pausen bestemte trenerteamet til de røde og hvite seg for å oppdatere sentrum av feltet, og i stedet for Hendrix dukket Kral opp på banen.

“Rubin” 8 minutter etter starten av andre omgang av kampen klarte å utnytte den numeriske fordelen i troppen og Despotovic åpnet scoringen i kampen. Kvaratskhelia fikk en pasning fra bunnen av andres straffefelt, hvorpå han sto under press fra Moses og fant Despotovich i besittelse av Maksimenko med en pasning, og han sendte ballen i hjørnet av målet med et touchdown-spark.

I kampens 71. minutt jevnet kampens hoveddommer, Sergei Lapochkin, oppstillingene og viste den andre gule Oliver Abilgor, men dette hjalp ikke de røde og hvite, og i det 89. minutt av møtet scoret Despotovich en dobbelt.

Dette er Spartaks fjerde nederlag på rad i offisielle kamper. 20. februar tapte Spartak for Dynamo i den russiske cupen (0: 2), og før vinterpausen tapte de to ganger på rad i det russiske mesterskapet: Zenit (1: 3) og Sotsji 0: 1.

Spartak (Moskva) - Rubin (Kazan) - 0: 2

«Spartacus»: Maksimenko, Zhigo, Maslov (Bakaev, 81), Jikia, Ayrton, Moses, Hendrix (Kral, 46), Zobnin, Ponce, Promes, Sobolev.

«Rubin»: Dupin, Samoshnikov, Starfelt, Uremovich, Zuev (Begich, 25), Abilgor, Shatov, Musaev (Yevtich, 80), Kvaratskhelia, Makarov (Bakaev, 85), Despotovich.

Mål: Despotovich, 53, 89.

Advarsler: Gigot, 12; Moses, 20; Zobnin, 37, 45 + 3; Sobolev, 75; Jikia, 87 / Shatov, 7; Begich, 26; Abilgor, 62, 71.

Fjerning: Zobnin, 45 + 3 / Abilgor, 71

Dommer: Sergey Lapochkin (St. Petersburg)

28. februar, Moskva. "Otkrytie Bank Arena"